5 Şubat 2012 Pazar

NEŞELİ AYAKLAR-2 FİLMİ VE BİZİM SEYRİMİZ





Herkese mutlu güzel bir hafta dilerim..



Sizlere benim için çok anlamı olan bir filmden bahsetmek istiyorum bugün,benim için annlamı var çünkü yağız'ımla gittiğimiz ilk film hemde 3D,acaba sorun çıkarır mı ,sıkılır mı derken,hiçte korktuğum gibi olmadı,tek derdimiz 3D gözlüklerinin yağız'a büyük gelmesiydi ve çok rahatsız etti çocuğumu,o da çıkardı durdu.
bence bu işe bir çare bulmalılar zira tüm çocuk filmleri artık 3D ve onlara görede gözlük yapmalılar,biz filmi cevahir avm'de izledik diğer salonlarda durum nasıldır bilemiyorum ama cevahirdeki sinema salonlarından her kim sorumluysa bu işe bir çare bulmalı diyorum.



Sizce de büyük değil mi??ama artist gibi poz vermiş benim kuzum,yerim ben onu:)
Saat çok geç olmasaydı danışabileceğim birilerini arayacaktım ama hiç vaktim kalmamıştı,artık bir dahaki sefere inşallah.
neyse efendim film çok güzeldi tavsiye ederiz ben bile çok sıkılmadan izledim ,yağız paşada beğendi,aklınızda bulunsun...






Vizyon tarihi: 20 Ocak 2012

Yönetmen: George Miller
Oyuncular: Elijah Wood, Ava Acres, Carlos Alazraqui, devamı...

Orijinal adı: Happy Feet Two
Çocuk filmi
uzun metrajlı film Avustralya . Tür: Animasyon , Komedi , Aile
Süre: 105 dk Yapım yılı: 2011
Dağıtımcı: Warner Bros Turkey
1Ö4z1et: İlk filmin baş kahramanı ve oldukça yetenekli bir tap dansçısı Mumble'nın oğlu olan Erik, Penguenler Krallığı'ndaki yeteneklerini keşfetmeye çalışır. Diğer bir yandan da Mumble'ın ailesi ve arkadaşları yuvalarına karşı yeni bir tehditle yüzleşirler. Mumble şimdi işleri yoluna koymak için 7'den 70'e herkesi bir araya getirmeye çalışır.
Yönetmenliğini ilk filmde de olduğu gibi George Miller üstlendiği animasyon serisinin ikincisinde bu sefer Mumble'ın oğlu Erik ile ilişkisini izleyeceğiz. İlki 2006 yılında En İyi Animasyon Oscar'ı alan Neşeli Ayaklar serisinin ikinci filmini ise artık animasyonda vazgeçilmeze dönüşen 3D formatında seyredeceğiz...
Kasım 2012'de Amerika'da vizyona giren filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 20 Ocak 2012...



Giderseniz iyi seyirler şimdiden..

5 yorum:

  1. canım blogun hayırlı olsun. resimler çıkmamış hiçbirini göremiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben görüyorum ama nasılda muallakta kaldım,başka tarayıcıdan açtım yine görünüyor hatta cepten bile..
      sağol canım..

      Sil
  2. ben görüyorum fotolari sadece bir tanesi yok.masallah yagiz beye nalan

    YanıtlaSil
  3. harika bayıldım resimlerine gercekten koca adam gibioluyorlar değilmi bazen Allahım sakınsın ve bağışlasın hepmutlu olun inşallah.

    YanıtlaSil
  4. Maşallah oğlunuz çok tatlı...
    Allah bağışlasın...
    Hep mutlu olun!.

    YanıtlaSil